közbesz auditor

Bemutatkozás

A Közbesz Auditor Tanácsadó Kft. 2016 óta nyújtja közbeszerzési tanácsadói, valamint pályázatírói és projektmenedzsment szolgáltatásait Magyarországon, míg munkatársaink 2013 óta foglalkoznak közbeszerzéssel és projekt megvalósítással.

Társaságunk a közbeszerzés és projekt megvalósítás teljes spektrumát lefedve nyújt szolgáltatást. Tevékenységeink közé tartozik közbeszerzési oldalról az ajánlatkérői és ajánlattevői képviselet, jogorvoslati eljárás során történő közreműködés, valamint az oktatás, prezentáció és valamennyi egyéb közbeszerzéshez kapcsolódó adminisztratív tevékenység ellátása is. 

Büszkék vagyunk arra, hogy Csapatunk nevéhez az elmúlt években több, mint száz közbeszerzési eljárás előkészítése és lebonyolítása köthető, emellett számos piaci szereplőnek sikerült segítséget nyújtani a közbeszerzés és a kapcsolódó informatikai rendszerek bonyolult világában. 

A közbeszerzés mellett Cégünk elsősorban lakossági ügyfelek és jogi személyek részére biztosítja pályázatírói és projektmenedzsment szolgáltatásait.

Küldetésünknek tekintjük a magas szakmai színvonalon történő rugalmas munkavégzést, a partnerek adminisztrációs teher alóli mentesítését és a világos áttekinthető munkafolyamatokat, határidőket.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önöket is elégedett partnereink között köszönthetjük!

Kapcsolat

Miben segíthetünk?

Közbeszerzés, pályázatírás, projektmenedzsment

Érdeklődni szeretne cégünkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeink egyikén