Indulna közbeszerzésen, és még fizetnek is érte?

2023. április 06.

Indulna közbeszerzésen, és még fizetnek is érte?

Megjelent az Európai Unió „RRF-9.5.1-23 - KKV-k közbeszerzési részvételét ösztönző támogatás” tárgyú pályázata, mely során a pályázók közbeszerzési ajánlatuk elkészítéséhez és közbeszerzési eljáráson való indulásukhoz egységesen 600 000 Ft támogatást igényelhetnek.

Támogatásra jogosult minden olyan mikro-, kis- és középvállalkozás, aki közbeszerzési eljárás során ajánlatot kíván benyújtani és

- a támogatási kérelemben szereplő közbeszerzési ajánlat benyújtását megelőző 12 hónapnál korábban jött létre; valamint

- a támogatási kérelemben szereplő közbeszerzési ajánlat benyújtását megelőző 12 hónapban nem nyújtott be ajánlatot magyarországi közbeszerzési eljárásban.

A támogatás a 2023. március 31. után megjelent közbeszerzési eljárásokban benyújtott ajánlatra vonatkozóan igényelhető a közbeszerzési eljárás eredményéről szóló tájékoztató hirdetmény megjelenését követően.

Miben tudunk segíteni Önnek?

Társaságunk segítséget nyújt a közbeszerzési ajánlata elkészítésében és támogatást nyújtunk a közbeszerzési eljárás teljes folyamata során. Az eljárás lezárását követően segítünk a támogatás igénylésében és a pályázati dokumentáció összeállításában.

Amennyiben a fenti lehetőség felkeltette érdeklődését, részletes információkért forduljon hozzánk bizalommal.

ajánlott

Bejegyzések