Szolgáltatásaink


Közbeszerzési szolgáltatás - Ajánlatkérői képviselet

Közbeszerzési eljárás teljes körű menedzselése a tervezési szakasztól a szerződéskötésig, a beszerzési igény felmerülésétől az ellenőrző szervek kötelező jóváhagyásáig. Vállaljuk a közbeszerzési eljárás során felmerülő járulékos dokumentumok (pl.: közbeszerzési szabályzat, előterjesztés, közbeszerzési terv) elkészítését, ellenőrzését is.

 

Közbeszerzési szolgáltatás - Ajánlattevői képviselet

Ajánlattevők teljes körű képviselete a hirdetmény figyeléstől a szerződéskötésig, igény esetén a megvalósításig. A képviselet során teljes körű támogatást nyújtunk az ajánlat összeállítása során, a bírálati szakaszban, valamint a szerződéskötés során. 

 

Vitás kérdések rendezése

A sokszor kiélezett versenyhelyzet vitás helyzeteket, eltérő jogértelmezést szül. Esetleg közbeszerzési eljárása szabálytalansággal érintett? A közbeszerzési eljárásokkal kapcsolatos jogviták gyors és hatékony intézése érdekében az érintettek a Közbeszerzési Döntőbizottsághoz fordulhatnak. Társaságunk biztosítja a teljes körű képviseletet a jogorvoslati eljárás során ajánlatkérői vagy ajánlattevői oldalon egyaránt.

 

Pályázatírás

Nyertes pályázatot szeretne? Mi segítünk! Állunk rendelkezésre a jogosultsági kritériumoknak való megfelelőség vizsgálata, a pályázati lehetőségek figyelése és feltérképezése, továbbá a pályázatírás során is.

 

Projektmenedzsment

A pályázat elnyerése csak az első lépés a megvalósítás hosszú útja során. Társaságunk közreműködik az elnyert támogatás hatékony és szabályos felhasználása során is.